professionel

hjemmeside

Skræddersyet design og ypperlig brugervenlighed

professionel

hjemmeside

Skræddersyet design

ypperlig brugervenlighed

Rejsen mod din nye hjemmeside

Hvordan?

1

brand interview

Jeg spørger ind til din virksomhed og dit brand, så jeg lærer dig at kende. Vi finder ud af, hvordan vi får din historie til at skinne igennem.

3

hjemmeside design

Jeg laver skitse til webdesign, og integrerer dine udvalgte billeder. Jeg viser dig løbende designet til dig og du har mulighed for at komme med rettelser, så du får det univers du drømmer om..

4

lancering

Jeg lærer dig, hvordan du selv kan redigere indhold på din nye hjemmeside, så du altid selv kan gå ind og lave ændringer og tilføje nye sider. Derefter sætter vi sammen din side live.

pris

det får du

Med en professionel hjemmeside får du et skræddersyet design, som er tilpasset dig og din virksomhed. Det vil fremadrettet være nemt for dig selv at redigere i den, og jeg lærer dig hvordan du skal gøre det.

nem at redigere

Din hjemmeside bliver bygget i Elementor, som er en webudviklingstjeneste der gør det nemt at redigere i din hjemmeside ved hjælp af en modulopbygning.

skræddersyet design

Jeg skræddersyr designet til din hjemmeside, så det er tilpasset dig og din virksomhed.

sikker hjemmeside

Jeg opsætter din hjemmeside med SSL, så din hjemmeside er sikker for besøgende at færdes på.

hurtig hjemmeside

Jeg opbygger din hjemmeside så den loader hurtigt både på mobil og desktop. En hurtig hjemmeside er vigtig for både brugeroplevelse og SEO.

basis søgemaskine optimering

Jeg installerer det førende SEO plug-in Yoast og rådgiver om søgemaskinevenligt indhold og struktur. Din hjemmeside er hurtig – både på desktop, mobil og tablet.

kontaktformular

Jeg laver en kontaktformular til din hjemmeside, så det er nemt for dine nye kunder at komme i kontakt med dig.

responsivt design

Din hjemmeside er optimeret til både desktop, mobil og tablet. Uanset hvilken browser eller enhed du ser den på, tager den sig smuk ud.

1-1 guide i din hjemmeside

Jeg viser dig hvordan du nemt kan redigere i dit indhold på din nye hjemmeside, hvis du selv er interesseret i at gøre det fremadrettet.

DKK 10.000,- ekskl. moms

hvad skal jeg selv levere?

domæne & hosting

Domæne & hosting har du eksternt fra mig. jeg hjælper dig gerne med at finde den udbyder, som passer bedst til dit behov, og opsætte det for dig.
Det koster ikke noget ekstra.

tekst indhold

Du skriver selv teksten til din hjemmeside, som du sender til mig, og så indsætter jeg den. Jeg hjælper altid gerne med et par små forbedringer, hvis du ønsker flere øjne på. Du kan også tilkøbe at min tilknyttede tekstforfatter skriver en professionel og SEO-venlig tekst til din hjemmeside.

billeder

Du leverer selv billeder, eller vi finder sammen passende fotografier på unsplash.com, som er en online platform, der leverer gratis fotografier. Du kan selvfølgelig også vælge at tilkøbe Branding fotografering, så du får unikke billeder, som giver et sammenhængende smukt visuelt univers, der fortæller din og din virksomheds historie.

flere tilkøb

Finder du ud af, at du har brug for ekstra sider, eller du godt kunne tænke dig at få lavet en SEO-analyse? Så tøv ikke. Det er altid muligt at kontakte mig og tilkøbe ekstra features til din hjemmeside.

branding fotos

Har du brug for nye billeder til din hjemmeside?

seoanalyse

Vil du gerne vide, hvad mulige kunder søger på, for at finde dine produkter? Med en SEO-analyse finder vi de nøgleord, som der har betydning for, hvordan du bliver fundet på nettet. Du kan tilkøbe en SEO-analyse for DKK 1000,- inkl. moms

ekstra sider

Har du brug for ekstra sider? Jeg opretter nye sider til dig for DKK 125,- inkl. moms pr. side.

booking funktion

Du kan tilkøbe en booking funktion til din webshop for DKK 700,- inkl. moms