erhvervsfotografering
&

hjemmeside

Med et web design og et visuelt univers der følges ad,
giver du dine besøgende det bedst mulige indtryk af din virksomhed.

erhvervsfotografering

&

hjemmeside

Med et web design og et visuelt univers der følges ad, giver du dine besøgende det bedst mulige indtryk af din virksomhed.

Rejsen mod din nye hjemmeside

Hvordan?

1

brand interview

Jeg stiller dig spørgsmål om din virksomhed og dit brand, så jeg lærer dig at kende. Vi finder ud af, hvordan vi får din historie til at skinne igennem.

2

fotosession

Vores fotoshoot foregår på aftalt lokation, hvor jeg sørger for at du er tryg og vi skaber et univers, som passer til din virksomhed og brand.

3

hjemmeside design

Jeg redigerer de udvalgte billeder, og får dem til at passe ind i designet på din nye hjemmeside, så du får det univers du drømmer om. Jeg viser dig løbende designet til dig.

4

lancering

Jeg lærer dig, hvordan du selv kan redigere indhold på din nye hjemmeside, så du altid selv kan gå ind og lave ændringer. Derefter sætter vi sammen din side live.

Erhvervsfotografering & hjemmeside

Tag din virksomhed eller online visitkort til nye højder med professionelle fotografier som fortæller din historie.

pris

det får du

Denne pakke giver dig samme indhold som min professionelle hjemmeside pakke, inklusive et photoshoot og efterfølgende billederedigering

fotoshoot

Du får et fotoshoot på en valgfri lokation

10 udvalgte billeder

Efter fotoshootet udvælger vi 10 billeder, som skal ind på din hjemmeside. Er der flere end de 10 billeder du gerne vil have, kan du tilkøbe ekstra.

billederedigering

De 10 udvalgte billeder redigerer jeg, så de de ser ekstra godt ud på din hjemmeside

digital levering

Udover, at billederne bliver lagt ind på din hjemmeside, får du dem også tilsendt digitalt i to formater. Low-resolution til webside brug og High-resolution til tryk og lignende.

nem at redigere

Din hjemmeside bliver bygget i Elementor, som er en webudviklingstjeneste der gør det nemt at redigere i din hjemmeside ved hjælp af en modulopbygning.

skræddersyet design

Jeg skræddersyr designet til din hjemmeside, så det er tilpasset dig og din virksomhed.

sikker hjemmeside

Jeg opsætter din hjemmeside med SSL, så din hjemmeside er sikker for besøgende at færdes på.

hurtig hjemmeside

Jeg opbygger din hjemmeside så den loader hurtigt både på mobil og desktop. En hurtig hjemmeside er vigtig for både brugeroplevelse og SEO.

basis søgemaskine optimering

Jeg installerer det førende SEO plug-in Yoast og rådgiver om søgemaskinevenligt indhold og struktur. Din hjemmeside er hurtig – både på desktop, mobil og tablet.

kontaktformular

Jeg laver en kontaktformular til din hjemmeside, så det er nemt for dine nye kunder at komme i kontakt med dig.

responsivt design

Din hjemmeside er optimeret til både desktop, mobil og tablet. Uanset hvilken browser eller enhed du ser den på, tager den sig smuk ud.

1-1 guide i din hjemmeside

Jeg viser dig hvordan du nemt kan redigere i dit indhold på din nye hjemmeside, hvis du selv er interesseret i at gøre det fremadrettet.

DKK 13.000,- ekskl. moms

hvad skal jeg selv levere?

domæne & hosting

Domæne & hosting har du eksternt fra mig. jeg hjælper dig gerne med at finde den udbyder, som passer bedst til dit behov, og opsætte det for dig.
Det koster ikke noget ekstra.

tekst indhold

Du skriver selv teksten til din hjemmeside, som du sender til mig, og så indsætter jeg den. Jeg hjælper altid gerne med et par små forbedringer, hvis du ønsker flere øjne på.

flere tilkøb

Finder du ud af, at du har brug for ekstra billeder fra vores fotoshoot, eller du godt kunne tænke dig at få lavet en seoanalyse? Så tøv ikke. Det er altid muligt at kontakte mig og tilkøbe ekstra features til din hjemmeside.

ekstra billeder

Er der flere billeder fra vores fotoshoot du gerne vil have til din hjemmeside, kan du tilkøbe ekstra for DKK 400,- inkl. moms. Billederne vil selvfølgelig også blive redigeret

seo-analyse

Vil du gerne vide, hvad mulige kunder søger på, for at finde dine produkter? Med en SEO-analyse finder vi de nøgleord, som der har betydning for, hvordan du bliver fundet på nettet. Du kan tilkøbe en SEO-analyse for DKK 1000,- inkl. moms

ekstra sider

Har du brug for ekstra sider? Jeg opretter nye sider til dig for DKK 125,- inkl. moms pr. side.

booking funktion

Du kan tilkøbe en booking funktion til din webshop for DKK 700,- inkl. moms