WordPress serviceaftale

Jeg passer på din hjemmeside, mens du passer din forretning

wordpress

serviceaftale

Jeg passer på din hjemmeside, mens du passer din forretning

wordpress serviceaftale

Hvorfor?

I en travl dagligdag kan det være svært at huske at opdatere ens hjemmeside. Samtidig er antallet af cyber forbrydelser på verdensplan støt stigende, og hvis din hjemmeside eller webshop ikke er up to date, er det nemmere end man skulle tro for hackere at få adgang til den og stjæle oplysninger, eller helt lægge siden ned.

Jeg tilbyder en service aftale til vedligeholdelse og overvågning af din hjemmeside, så du ikke skal bekymre dig om sikkerhed, eller om siden kører så godt som den nu kunne.

pris

hvad inkluderer min serviceaftale?

Aftalen er på månedlig basis, og i det tidsrum du er dækket, sørger jeg for daglig overvågning og udførelse af alle nødvendige opdateringer og forbedringer. På denne måde er du godt dækket ind i forhold til sikkerhed, samtidig med at du sikrer optimal daglig drift.

opdatering

Jeg sørger for, at WordPress, PHP og alle plug-ins er opdateret.

sikkerhed

Jeg sikrer for anti spam, bug fixes og scanning for malware.

backup

Jeg vil jævnligt tage en backup af din hjemmeside, så vi altid kan gendanne den, hvis uheldet skulle være ude.

overvågning

Daglig monitorering af Search Console og din hjemmeside.

DKK 300,- pr.md. ekskl. moms

vilkår for serviceaftale

Husk, at en hjemmeside der ikke er ordentligt vedligeholdt ikke blot er mere sårbar over for cyber angreb – den kan også performe dårligere i søgeresultater!

hvordan får jeg min serviceaftale?

Har du spørgsmål vedrørende min serviceaftale, eller vil du gerne bestille en i dag? Udfyld formularen herunder, og jeg kontakter dig hurtigst muligt inden for 1-2 arbejdsdage