om stoneberg

ejet og drevet af maria steenberg

visionen bag

stoneberg

hvorfor

Jeg har startet Stoneberg med visionen om at give alle virksomheder muligheden for at få lavet en attraktiv og brugervenlig hjemmeside, som de selv kan finde ud af at betjene. Med Elementor er dette muligt. 

elementor websteds-byggeren

Med sin intuitive brugeroverflade og høje performance, minimerer Elementor behovet for support og udvikler timer. Dermed er det en meget omkostningslav løsning for små erhvervsdrivende. 

fotografering

Udover webudvikling, tilbyder jeg også branding fotografering (erhvervsfotografi), enten som enkeltstående service, eller sammen med køb af hjemmeside. Dette er med til at skabe et unikt visuelt univers, så din virksomhed viser sig fra bedste side.

personlig service

Jeg er en lille virksomhed, ligesom du formentlig selv er det. Når du vælger mig, får du personlig service, og en sparringspartner der kan hjælpe dig frem mod de resultater du ønsker.

Jeg glæder mig til at arbejde på dit projekt!

Jeg bruger en perfekt kombination af skills og erfaringer til at lave din hjemmeside

youtube

Alt kan lade sig gøre! Jeg kender til et utal af dygtige webudviklere på youtube, som lærer mig det jeg har brug for.

service hjerte

Som uddannet merkantil salgsassistent holder jeg meget af at levere en service i mit arbejde.

fotografisk øje

Jeg har altid haft en kærlighed til fotografering, og prioriterede kreative skoler i stedet for en studentereksamen.

historiefortæller

Af natur kan jeg godt lide at fortælle en historie i det jeg skaber. Det har jeg arbejdet med både i detailbranchen, men også på fotografskolen.

Rejsen mod din nye hjemmeside hos stoneberg

hvorfor?

Grunden til at du skal vælge mig til at opbygge din nye hjemmeside eller webshop, er den unikke erfaring jeg bringer med mig. Her taler vi først og fremmest om stærke visuelle kompetencer såvel som et stort service hjerte. 

Min uddannelse og erfaring som fotograf giver mig en unik kant indenfor webdesign, idet at jeg kan bistå med branding fotografier til din hjemmeside, og dermed skabe et sammenhængende univers, der får din virksomhed til at fremstå på bedste vis.

Hvad enten branding fotografi er en del af dit projekt eller ej, kan du være sikker på, at mit øje for det gode billede og visuel æstetik går igen i hele mit arbejde.

Mine år som salgsassistent har endvidere gjort mig dygtig til at mærke folks behov og præsentere attraktive løsninger, der er forankret i det praktiske. Dette vil du tydeligt kunne mærke i vores kommunikation, såvel som i min dedikation til mine opgaver.

3 skarpe